header image
Home arrow Oplevelser arrow Legoland, Billund
Legoland, Billund PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Apr 07, 2012 at 08:48 AM

Legoland er en velkendt forlystelsespark for store og små med et antal kørende forlystelser. Og ligesom i det meget større Disneyland er der gjort en hel del ud af beplantningen der mange steder danner en meget flot helhed af blomster, buske og træer.

Smukke efterårsfarver i Legoland
Smukke efterårsfarver i Legoland

Forlystelse: Minetoget

En gammel klassiker, der dog i sig selv ikke betyder på den store "træ-oplevelse". Men nedenfor hvor man kan stå og se op på de store Lego-monumenter i bjergene er der nogle meget flotte bede med forskellige træer og buske.

Flot beplantning foran Minetoget

Forlystelse: Indianer-kanoerne

En meget smukt anlagt forlystelse der er meget fredelig det meste af vejen - undtagen lige til sidst. Fine lego-dyr fra den Nord-amerikanske natur - træerne er dog ægte nok :-)

Fra Indianer-kanoerne


Pilene viser lokationerne for de 3 fotos
Pilene viser lokationerne for de 3 fotos


User Comments

Please login or register to add comments

Last Updated ( Jan 10, 2016 at 05:55 PM )

All the leaves are green
And the sky is blue
I went for a walk
On a summer's day...

Write Comment (0 comments)
November
November er stadig relativt mild og der er stadig gyldent løv på mange træer. Når solen er fremme er det dejligt at gå en tur i skoven, og man kan begynde at samle ting til juledekorationerne.
Vinter og Jul
Fra weekenden 24.+25. november og de første 2 weekender i december er der julemarked på rigtigt mange planteskoler samt på nogle slotte og museer, se f.eks. http://www.almanak.dk/jul/events/julemarkeder-koebenhavn.htm. Det er også en god tid at samle gran, kogler og andet til juledekorationerne.
Who's Online
We have 4 guests online