header image
Home arrow Oplevelser arrow BonBon-land, Holme-Olstrup
BonBon-land, Holme-Olstrup PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Apr 07, 2012 at 09:27 AM

BonBon-land er en velkendt forlystelsespark for store og små med et antal kørende forlystelser. Blomsterbedene er ikke så imponerende og sirligt anlagt som i Tivoli, men træerne er til gengæld meget smukke - specielt om efteråret. Desuden er der et par af forlystelserne der er af særlig interesse for træ-elskere.

Smukke efterårsfarver i parken
Smukke efterårsfarver i parken

Forlystelse: Bæver-rafting

Denne forlystelse er nærmest en slags avanceret og meget hurtig baljebane. Forlystelsen er meget smukt og gennemført anlagt, både med landskab og beplantning. Man føler sig hensat til en rivende flod i Rocky Mountains, og træerne er da også udvalgt så de passer hertil. Dette er uden tvivl en af de mest velanlagte og gennemførste forlystelser i Danmark. Der er mange andre der er vildere, men denne her er altså gennemført! En af de få i Danmark der i kvalitet kan matche hvad vi har set i Disneyland.

Bæver-rafting i BonBon land
Der er gjort meget ud af omgivelserne så man virkelig føler sig hensat til Rocky Mountains

Forlystelse: Måge-klatten

En ganske simpel forlystelse af den slags hvor man selv cykler et køretøj rundt på en højt placeret monorail, som f.eks. Svanerne på Dyrehavsbakken. Men selvom forlystelsen i sig selv er uinteressant, så står den i en smuk lille lund af interessante træer som man her får mulighed for at betragte lidt fra oven.

Også i nogen af de andre forlystelser er der mulighed for interessante træ-oplevelser.

BonBon-land ligger lige uden for Holme-Olstrup ved Næstved. Der er en station i Holme-Olstrup på Køge-Næstved banen. Klik på kortet for at åbne et nyt vindue hvor du kan zoome ind og ud.
Google maps


User Comments

Please login or register to add comments

Last Updated ( Apr 16, 2013 at 10:58 PM )

All the leaves are green
And the sky is blue
I went for a walk
On a summer's day...

Write Comment (0 comments)
Januar - Marts
21. marts er det FN's Internationale Skovens Dag. Dagen markeres sædvanligvis ikke i Danmark, hvilket er ekstra ærgerligt fordi vores nationale "skovens dag" i maj ser ud til at være aflyst.
April og Maj
I April og Maj måned er foråret rigtigt på vej. Mange buske og visse træer har allerede fået blade i apil og skovbunden er fuld af blomster. I Maj springer bøgen ud. Alle arrangementer er aflyst i disse corona-tider, men skoven er stadig åben 7 dage om ugen, 24 timer i døgnet for de offentlige skove og fra solopgang til solnedgang i private skove. Og en tur i skoven er ikke farligt - tværtimod er det sundt med frisk luft og bevægelse, også selvom man bare er ude at gå.
Who's Online
We have 6 guests online