header image
Home arrow Oplevelser arrow BonBon-land, Holme-Olstrup
BonBon-land, Holme-Olstrup PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Apr 07, 2012 at 09:27 AM

BonBon-land er en velkendt forlystelsespark for store og små med et antal kørende forlystelser. Blomsterbedene er ikke så imponerende og sirligt anlagt som i Tivoli, men træerne er til gengæld meget smukke - specielt om efteråret. Desuden er der et par af forlystelserne der er af særlig interesse for træ-elskere.

Smukke efterårsfarver i parken
Smukke efterårsfarver i parken

Forlystelse: Bæver-rafting

Denne forlystelse er nærmest en slags avanceret og meget hurtig baljebane. Forlystelsen er meget smukt og gennemført anlagt, både med landskab og beplantning. Man føler sig hensat til en rivende flod i Rocky Mountains, og træerne er da også udvalgt så de passer hertil. Dette er uden tvivl en af de mest velanlagte og gennemførste forlystelser i Danmark. Der er mange andre der er vildere, men denne her er altså gennemført! En af de få i Danmark der i kvalitet kan matche hvad vi har set i Disneyland.

Bæver-rafting i BonBon land
Der er gjort meget ud af omgivelserne så man virkelig føler sig hensat til Rocky Mountains

Forlystelse: Måge-klatten

En ganske simpel forlystelse af den slags hvor man selv cykler et køretøj rundt på en højt placeret monorail, som f.eks. Svanerne på Dyrehavsbakken. Men selvom forlystelsen i sig selv er uinteressant, så står den i en smuk lille lund af interessante træer som man her får mulighed for at betragte lidt fra oven.

Også i nogen af de andre forlystelser er der mulighed for interessante træ-oplevelser.

BonBon-land ligger lige uden for Holme-Olstrup ved Næstved. Der er en station i Holme-Olstrup på Køge-Næstved banen. Klik på kortet for at åbne et nyt vindue hvor du kan zoome ind og ud.
Google maps


User Comments

Please login or register to add comments

Last Updated ( Apr 16, 2013 at 10:58 PM )

All the leaves are green
And the sky is blue
I went for a walk
On a summer's day...

Write Comment (0 comments)
Sommer
Om sommeren er der ikke mange "officielle" aktiviteter, men på en varm sommerdag er det dejligt med en tur i skoven hvor der som regel er et par grader køligere.
Who's Online
We have 9 guests online