header image
Home arrow Oplevelser arrow Legoland, Billund
Legoland, Billund PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Apr 07, 2012 at 08:48 AM

Legoland er en velkendt forlystelsespark for store og små med et antal kørende forlystelser. Og ligesom i det meget større Disneyland er der gjort en hel del ud af beplantningen der mange steder danner en meget flot helhed af blomster, buske og træer.

Smukke efterårsfarver i Legoland
Smukke efterårsfarver i Legoland

Forlystelse: Minetoget

En gammel klassiker, der dog i sig selv ikke betyder på den store "træ-oplevelse". Men nedenfor hvor man kan stå og se op på de store Lego-monumenter i bjergene er der nogle meget flotte bede med forskellige træer og buske.

Flot beplantning foran Minetoget

Forlystelse: Indianer-kanoerne

En meget smukt anlagt forlystelse der er meget fredelig det meste af vejen - undtagen lige til sidst. Fine lego-dyr fra den Nord-amerikanske natur - træerne er dog ægte nok :-)

Fra Indianer-kanoerne


Pilene viser lokationerne for de 3 fotos
Pilene viser lokationerne for de 3 fotos


User Comments

Please login or register to add comments

Last Updated ( Jan 10, 2016 at 05:55 PM )

All the leaves are green
And the sky is blue
I went for a walk
On a summer's day...

Write Comment (0 comments)
Januar - Marts
21. marts er det FN's Internationale Skovens Dag. Dagen markeres sædvanligvis ikke i Danmark, hvilket er ekstra ærgerligt fordi vores nationale "skovens dag" i maj ser ud til at være aflyst.
April og Maj
I April og Maj måned er foråret rigtigt på vej. Mange buske og visse træer har allerede fået blade i apil og skovbunden er fuld af blomster. I Maj springer bøgen ud. Alle arrangementer er aflyst i disse corona-tider, men skoven er stadig åben 7 dage om ugen, 24 timer i døgnet for de offentlige skove og fra solopgang til solnedgang i private skove. Og en tur i skoven er ikke farligt - tværtimod er det sundt med frisk luft og bevægelse, også selvom man bare er ude at gå.
Who's Online
We have 1 guest online